Центром науково-освітніх інновацій та моніторингу проведено круглий стіл «Формування предметних компетенцій на уроках природничо-математичного циклу»

 
     17 жовтня 2012 року в рамках IV Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті» Центром науково-освітніх інновацій та моніторингу було проведено круглий стіл «Формування предметних компетенцій на уроках природничо-математичного циклу».
     Актуальність теми круглого столу зумовлена сучасними освітніми тенденціями, спрямованими на формування компетентної особистості школяра. Усі матеріали, використані в презентаціях, є авторськими і пройшли експертизу й апробацію під час інноваційних моніторингових досліджень, проведених Центром науково-освітніх інновацій протягом 2011-2012 навчального року.
     Учасники круглого столу, зокрема науковці, методисти, педагоги-практики, мали можливість ознайомитися із засобами навчання, спрямованими на розвиток умінь і навичок життєдіяльності особистості, застосування здобутих знань у практичних ситуаціях.
     Також у рамках виставки були представлені інноваційні проекти та дослідження Центру на стенді Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

  


⇐ Повернутися до архіву новин