КНП «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА» провела черговий відкритий конкурс на заміщення посад директорів закладів загальної середньої освіти.

19 серпня 2021 року на базі КНП «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА» стартував черговий відкритий конкурс на заміщення посад директорів закладів загальної середньої освіти.

Керуючись наказом Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16.08.2021 № 122 «Про організаційне забезпечення проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів загальної середньої освіти» було проведено І та ІІ етапи конкурсу.

Перший етап - онлайн-тестування претендентів на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти шляхом комп’ютерного тестування. Завдання тесту складені з Переліку питань для перевірки знань законодавства кандидатами у директори шкіл, затвердженого Міністерством освіти і науки України. Загальна кількість завдань тесту – 40 питань. На виконання тесту відведено – 40 хвилин.

Другий етап - перевірка професійних компетентностей шляхом вирішення ситуаційного завдання. На виконання відведено - 60 хвилин.

ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА бажає успіхів та нових плідних здобутків!


⇐ Повернутися до архіву анонсів