Відображення моделі випускника початкової школи досягнень із ключових компетенцій (математика, природознавство, читання)»

20 березня 2019 року ОСВІТНЬОЮ АГЕНЦІЄЮ МІСТА КИЄВА проведено незалежний освітній аудит «Відображення в моделі випускника початкової школи досягнень із ключових компетенцій (математика, природознавство, читання)» з метою вивчення рівня сформованості в учнів 4-х класів закладів загальної середньої освіти м. Києва читацьких і природничо-математичних компетенцій.
У контексті Нової школи важливо у дітей розвивати критичне мислення для застосування у повсякденному житті, тому учні початкової школи мають бути здатними інтерпретувати дані, порівнювати об’єкти, установлювати міжпредметні зв’язки, самостійно працювати з різними видами письмових текстів – знаходити в них потрібну інформацію, аналізувати, інтерпретувати, оцінювати, застосовувати у життєвому досвіді, у стандартних і нових ситуаціях. 
Активне долучення до таких видів робіт сприятиме удосконаленню методів, організаційних форм, засобів навчання молодших школярів.


⇐ Повернутися до архіву новин