«Рівень готовності учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти м. Києва до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, історії України, математики».
З 07 грудня по 10 грудня 2020 року з української мови та з 14 грудня по 17 грудня 2020 року з математики / історії України (за вибором учня) ОСВІТНЬОЮ АГЕНЦІЄЮ МІСТА КИЄВА було проведено І етап моніторингового дослідження «Рівень готовності учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти м. Києва до зовнішнього незалежного оцінювання
з української мови, історії України, математики». Мета дослідження – визначення рівня готовності випускників закладів загальної середньої освіти міста Києва до складання зовнішнього незалежного оцінювання.
У тестуванні взяли участь 4 419 учнів з 164 столичних закладів освіти:
з української мови взяли участь 4 208 учнів, з математики –3 291 учень, з історії України – 1 128 учнів.
Проведення дослідження у формі тестування є одним з етапів підготовки його учасників до ЗНО в 11-му класі. Випускники закладів загальної середньої освіти, які у 2021 році здобудуть повну загальну середню освіту, мають обов’язково вибрати для проходження ДПА у формі ЗНО українську мову або українську мову і літературу. Учні 11-х класів, які вивчають математику на рівні стандарту та не планують вступати до закладів вищої освіти, мають вибрати математику (завдання рівня стандарту). Одинадцятикласники можуть вибрати історію України для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.
На вимогу часу у зв’язку з карантином завдання учням були надіслані в інтерактивному режимі. Дослідження проведено у формі онлайн-тестування. Кожен учасник моніторингу отримав тест із множини завдань за програмою http://tests.monitoring.in.ua/.
Після тестування на порталі ОСВІТНЬОЇ АГЕНЦІЇ МІСТА КИЄВА http:// tests. monitoring.in.ua/school/ розміщено таку інформацію: бали за рівнями навчальних досягнень, які отримав кожен учасник дослідження; результати виконання кожного завдання учнями конкретного навчального закладу, матрицю відповідей учнів.


⇐ Повернутися до архіву новин