"РІВЕНЬ ГОТОВНОСТІ УЧНІВ 11-х КЛАСІВ М.КИЄВА ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ. З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ, ІСТОРІЇ УКРАЇНИ, МАТЕМАТИКИ ІІ етап"
ОСВІТНЬОЮ АГЕНЦІЄЮ МІСТА КИЄВА проведено моніторингове дослідження «Зовнішнє незалежне оцінювання – індикатор якості шкільної освіти: готовність до державної підсумкової атестації з української мови, історії України, математики» (ІІ етап) у формі онлайн-тестування.
10 квітня 2020 року проведено тестування з історії України та математики за вибором учня. Сьогодні у тестуванні з математики взяли участь 1041 учень, з історії України – 666 учнів. Зазвичай, учні обирають між тестом з математики та історією, зважаючи на запити закладів вищої освіти.
Кожен учасник моніторингу отримав тест із множини завдань за програмою http://tests.monitoring.in.ua/. Розподіл завдань в тестах за змістом і за формою є максимально наближений до тестів ЗНО. Після тестування розміщено таку інформацію: бали за рівнями навчальних досягнень, які отримав кожен учасник дослідження; результати виконання кожного завдання учнями конкретного навчального закладу, матрицю відповідей учнів.
P.S: Результати навчальних закладів розміщено на порталі
онлайн-тестування ОСВІТНЬОЇ АГЕНЦІЇ МІСТА КИЄВА

⇐ Повернутися до архіву новин