«БАТЬКИ І ШКОЛА: КОМУНІКАЦІЯ ЯК КРОК ДО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

Фахівці аналітичного відділу КНП «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА» Казиміренко Т. , Дмитрієва Т. у суботу 20 квітня 2019 року брали участь у воркшопі «БАТЬКИ І ШКОЛА: КОМУНІКАЦІЯ ЯК КРОК ДО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ», який був ініційований експертами з питань освіти: Олександром Андрощуком (благодійний фонд «Інституту розвитку освіти»), Тетяною Устименко (менеджер «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу»), Оленою Бондаренко (співзасновниця громадської організації «Батьки SOS»), Альоною Парфьоновою (співзасновницею громадської організації «Батьки SOS»), Зоєю Звиняцьківською (громадська організація «Смарт Освіта»).

Метою заходу було вироблення напрямів ефективної взаємодії усіх учасників освітнього процесу.

У теоретичні частині воркшопу Тетяна Устименко коротко презентувала цікаві факти про діяльність «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу», Олена Бондаренко проаналізувала найважливіші результати опитування батьків щодо проблем комунікації в освіті та основні правові норми для комунікації батьків і школи. Крім того, Зоя Звиняцьківська розповіла про концепцію створення меморандуму співпраці між усіма учасниками освітнього процесу.

У другій практичній частині учасники напрацювали правила конструктивної співпраці батьків і школи і презентували результати і пропозиції.





⇐ Повернутися до архіву новин