ЦМСО нагороджено золотою медаллю на виставці «Інноватика в освіті України»

18–20 жовтня 2011 року в Київському палаці дітей та юнацтва проходила Третя Національна виставка-презентація «Інновації в сучасній освіті». На виставці було представлено 549 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукові установи, методичні центри, регіональні та муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують засобами навчання галузь освіти, з 25 регіонів України.

Виставку було організовано для представлення громадськості, педагогам, фахівцям, науковцям, органам державної влади і управління досвіду інноваційної діяльності освітніх закладів.

Центр моніторингу столичної освіти взяв участь у роботі виставки, зокрема на стенді «Освіта Києва» були представлені результати проведених досліджень. Для педагогічної громадськості та гостей виставки було проведено презентації «Переваги та ризики дистанційної форми контролю рівня навчальних досягнень учнів у загальноосвітніх навчальних закладах», «Інноваційні педагогічні технології в закладах освіти м. Києва».

На конкурс, що проходив у рамках виставки, було представлено проект з інноваційної діяльності Центру. За результатами цього конкурсу Центр моніторингу столичної освіти нагороджено дипломом лауреата і золотою медаллю в номінації «Упровадження інновацій міськими, районними відділами освіти, методичними кабінетами (центрами) при підвищенні професійної майстерності педагогічних кадрів».


⇐ Повернутися до архіву новин