Олександр Попов особисто перевірить хід підготовки навчальних закладів до нового навчального року

У Києві триває активна підготовка навчальних закладів до наступного навчального року. В усіх школах, ліцеях, гімназіях та у дитячих садочках міста робляться поточні, а за потребою і капітальні ремонти, оновлюється матеріальна база, проводиться благоустрій територій навчальних закладів. Всього на підготовку до нового навчального року міським бюджетом виділено 14 млн. грн.

В. о. Голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов разом з представниками Головного управління освіти і науки відвідав з робочим візитом навчальні заклади Шевченківського та Оболонського районів міста.

Олександр Попов перевіряв хід підготовки ліцею-інтернату №23 (вул. Салютна, 11-а) до 2010-11 навчального року.  Особливість цього навчального закладу полягає в тому, що з 1 вересня минулого року в ліцеї-інтернаті було запроваджено роздільне  навчання юнаків та дівчат 7 класів. Для хлопців зроблено програму військово-патріотичного виховання «Кадетський клас», а для юних леді – клас «Школа успіху для дівчат».

Того ж дня виконуючий обов’язки міського голови відвідав спеціалізовану школу № 214 з поглибленим вивченням математики, економіки та інформатики, що на Оболоні.  Зараз в ній  триває експеримент «Впровадження технології неперервного розвитку підприємливості учнівської молоді»
(за матеріалами сайту Головного управління освіти і науки м. Києва)

⇐ Повернутися до архіву новин